מסעדת המושבוצ והקצביה של שנייידר מזמינה אתכם לחוויה קולינרית יוצאת דופן – סדנת פירוק רבע אחורי
נתכנס בחצר המסעדה הצופה לכנרת, נתלה רבעים קדמיים מיושנים מהעדר של שניידר, ויחד עם יוחאי שניידר, הבעלים של העדר שלנו ומנהל הקצבייה, ארז רגב ושף מסעדת מושבוצ,
נפרק אותם לנתחים, נעמוד על ההבדלים בין נתחים השונים ובין הזנים השונים ונשדך לכל נתח צורת הכנה אידיאלית בשבילו (גריל, מעשנה, תנור, נא וכיו"ב)
בין לבין נטעם מהנתחים, לצד מנות מהמסעדה.
נאכל הרבה, נשתה הרבה ונעשה הרבה כיף.
יום שני 26.5 || 19:00
יום שלישי 27.5 || 19:00
עלות לסועד: 389 ש"ח