סודות החקלאות הקולינרית בגולן
הדרך הכי טובה ללמוד מה אנחנו עושים
איך אנחנו עושים
ולמה זה כל כך חשוב לנו
היא להגיע לסיור אצלנו
סיור במשק
סיור משולב בחממות המשק ובשדה הפתוח
הצצה מקרוב אל העשיה החקלאית שמניבה לנו את התוצרת שאנו כל כך גאים בה.
ללמוד ממקור והכי קרוב שאפשר, איך מגדלים את הירקות, למה תולים את העגבניות, כמה סוגים יש לעבניות שרי, איך הדבורים עוזרות לנו?
הסיור עובר בכל הנקודות החשובות של משק רגב, החל מהחממות ועד השדה הפתוח.
לסיום, תוכלו להנות מחוויית קניות של התוצרת המקומית וכן מוצרים מקומיים נוספים אותם מגדלים שכנינו מהגולן: ירקות, פירות, שמן זית, דבש, גבינות עזים, בשרים של שניידר, עופות ועוד שפע תוצרים מקומיים משובחים.
*בסיום הסיור ניתן לשלב ארוחה במסעדה
סודות הקולינריה החקלאית הגולנית
ללמוד ממקור ראשון איך עושים FARM TO TABLE אמיתי!
במהלך הסיור נבקר בקצביה של מושבוצ ומשק שניידר וניחשף אל מאחורי הקלעים של המקצוע,
נכיר את השיטה והסודות של יוחאי שניידר לטיפול בנתחים, מדוע בכלל מיישנים בשר ואיך עושים את זה המקצוענים.
משם נסע לעדר בקר שניידר שבמושב כנף, כשבדרך נתבשם מהנופים המדהימים של רמת הגולן. נגיע לעדר, נכיר את סביבת הגידול, השיטה ותנאי הגידול של 'חי-בריא' שעדר שניידר הוא מחלוציו.
נמשיך אל המשק, נראה מקרוב את התוצרת שמניבה לנו את קסם הקולינריה המקומית. נקנח בחצר המשק עם המבורגר עסיסי תוצרת הקצבייה של מושבוצ ומשק שניידר על לחמנייה רכה כמו ענן, ירקות מהמשק שנקטפים בבוקר ופאפאס צ'יפס פריכים. תמזג בירה טרייה, צוננת ומרעננת ממבשלת פס המקומית
הסיור מודרך על ידי ארז רגב ויוחאי שניידר, מרמת הגולן, אנשיי חקלאות ותיירות המביאים יחד איתם ידע וניסיון של עשרות שנים בחקלאות קולינרית ומקומית.
לסיום, תוכלו להנות מחוויית קניות של התוצרת המקומית וכן מוצרים מקומיים נוספים אותם מגדלים שכנינו מהגולן: ירקות, פירות, שמן זית, דבש, גבינות עזים, בשרים של שניידר, עופות ועוד שפע תוצרים מקומיים משובחים.
*בסיום הסיור ניתן לשלב ארוחה במסעדה