סדנת פירוק רבע קדמי
של שניידר

27.5 || 28.5
מסעדת מושבוצ

מסעדת מושבוצ והקצביה של שניידר מזמינים אתכם לחוויה חד פעמית – סדנת פירוק  רבע קדמי

סדנת פירוק רבע קדמי
של שניידר

מסעדת המושבוצ והקצביה של שנייידר מזמינה אתכם לחוויה קולינרית יוצאת דופן – סדנת פירוק רבע קדמי

27.5 || 28.5
מסעדת מושבוצ

מתי פעם אחרונה יצא לכם גם לראות פירוק רבע בלייב וגם לטעות את כל המנות שאפשר להכין מהנתחים שלו?

נתכנס בחצר המסעדה הצופה לכנרת, נתלה רבעים קדמיים מיושנים מהעדר של שניידר, ויחד עם יוחאי שניידר, הבעלים של העדר שלנו ומנהל הקצבייה, ארז רגב ושף מסעדת מושבוצ,

נפרק אותם לנתחים, נעמוד על ההבדלים בין נתחים השונים ובין הזנים השונים ונשדך לכל נתח צורת הכנה אידיאלית בשבילו ( גריל, מעשנה, תנור, נא וכיו"ב)

בין לבין נטעם מהנתחים, לצד מנות מהמסעדה.

אז מה אפשר באמת לעשות עם צוואר כתף? איפה נמצא סטייק סטרנום, כמה זמן לעשן בריסקט, מה זה בכלל פילפלון? והאם תבשיל האוסבוקו הכי טעים בארץ הוא במושבוצ…

נאכל הרבה, נשתה הרבה ונעשה הרבה כיף.

יום שני 27.5 || 19:30

יום שלישי 28.5  || 19:30

עלות לסועד: 349 ש"ח