סדנת פירוק רבע אחורי
שניידר מול הולשטיין

13.6 || 14.6
מסעדת מושבוצ

מסעדת מושבוצ והקצביה של שניידר מזמינים אתכם לחוויה חד פעמית – סדנת פירוק  רבע אחורי

סדנת פירוק רבע אחורי
שניידר VS הולשטיין

מסעדת המושבוצ והקצביה של שנייידר מזמינה אתכם לחוויה קולינרית יוצאת דופן – סדנת פירוק רבע אחורי

13.6 || 14.3
מסעדת מושבוצ

מתי פעם אחרונה יצא לכם לטעום גם נתח מפרת עדר וגם נתח מפרת רפת מגזע הולשטיין ?

נתכנס בחצר המסעדה הצופה לכנרת, נתלה רבעים אחוריים של פרת עדר ושל פרת הולשטיין, ויחד עם יוחאי שניידר, הבעלים של העדר שלנו ומנהל הקצבייה, ארז רגב ושף מסעדת מושבוצ,

נפרק אותם לנתחים, נעמוד על ההבדלים בין נתחים השונים ובין הזנים השונים ונשדך לכל נתח צורת הכנה אידיאלית בשבילו ( גריל, מעשנה, תנור, נא וכיו"ב)

בין לבין נטעם מהנתחים, לצד מנות מהמסעדה.

 

אז מה עושים עם הכף, איפה נמצאת האווזית, מה זה פלאנק, מה ההבדל בין שפיץ צאך ושפיץ שייטל, מהו הנתח האהוב על הברזילאים, האם פורטרהאוס וטיבון הם אותו הדבר ועוד.

נאכל הרבה, נשתה הרבה ונעשה הרבה כיף.

יום שלישי 13.6 || 19:00

יום רביעי 14.6 || 19:00

עלות לסועד: 349 ש"ח